google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 "Το ποδήλατο στη ζωή μας" με πρωτοβουλία του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων - epiruschannel.gr

"Το ποδήλατο στη ζωή μας" με πρωτοβουλία του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων

Για μια ακόμη χρονιά το 10ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων και ο δραστήριος διευθυντής του κ. Κ. Καμπέρης διοργανώνει τον ποδηλατικό γύρο της λίμνης.
Συνδιοργανωτές η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.
Το ραντεβού με το ποδήλατο είναι την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το πρωί ενώ πολύτιμη είναι η βοήθεια του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων και των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 
Σημείο εκκίνησης η Κεντρική πλατεία, με την εκκίνηση να δίνεται στις 10 το πρωί και την επιστροφή να αναμένεται στη 1 το μεσημέρι.
Ο ποδηλατικός Γύρος Λίμνης οργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά, με στόχο την ενίσχυση της χρήσης του ποδηλάτου και την ευαισθητοποίηση των μαθητών και όλων των πολιτών, όπως τόνισε ο Διευθυντής του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων Κώστας Καμπέρης.
Τη στήριξη του στην εκδήλωση εξέφρασε ο υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων Νικόλαος Κύργιος, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής.
Από το Blogger.