google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Λαμπρίδης, Τσιάβου, Ντούσκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων - epiruschannel.gr

Λαμπρίδης, Τσιάβου, Ντούσκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων



Μία από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις της Κωπηλασίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών ξεκινάει αύριο στο Βαρέζε της Ιταλίας και από την αποστολή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας δεν θα μπορούσαν να λείπουν και αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι εξάλλου είναι παρόντες σε κάθε μεγάλο κωπηλατικό αγώνα!

Δέκα αθλητές θα αγωνιστούν στο Βαρέζε ως μέλη επτά συνολικά πληρωμάτων και ανάμεσά τους υπάρχουν τρία Γιαννιωτόπουλα. Πρόκειται για τον Αποστόλη Λαμπρίδη, με επιτυχημένη διεθνή παρουσία σε διάφορες διοργανώσεις, ο οποίος θα αγωνιστεί στην Δίκωπο άνευ μαζί με τον Κων/νο Χρηστομάνο στοχεύοντας σε ένα μετάλλιο, την Αμαλία Τσιάβου που πρόσφατα πήρε το… βάπτισμα του πυρός στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σερβίας, η οποία θα είναι στο διπλό Σκιφ ελ. Βαρών με την Μαρία Πέργουλη και για τον Στέφανο Ντούσκο που είναι ένας απ’ τους αθλητές οι οποίοι εκπροσωπούν το νέο αίμα της Εθνικής Ομάδας και μεγάλη ελπίδα της Γιαννιώτικης Κωπηλασίας. Θα αγωνιστεί στο Διπλό Σκιφ ελ βαρών μαζί με τον Γιάννη Πέτρου. Στην Ελληνική αποστολή είναι και ο Γιαννιώτης ομοσπονδιακός τεχνικός Τόλης Παλαιοπάνος. Το Παγκ. Πρωτάθλημα Νέων θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή.
Από το Blogger.