google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κ. Τασούλας, ο Γιαννιώτης νέος υπουργός πολιτισμού, φίλος του Σαμαρά με πλούσιο χιούμορ - epiruschannel.gr

Κ. Τασούλας, ο Γιαννιώτης νέος υπουργός πολιτισμού, φίλος του Σαμαρά με πλούσιο χιούμορ


Είχε διατελέσει υφυπουργός Άμυνας στις κυβερνήσεις Καραμανλή - Θεωρείται πιστός στον Αντώνη Σαμαρά και φημίζεται για το φλεγματικό χιούμορ τουΟ βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας είναι από το απόγευμα της Δευτέρας ο νέος υπουργός Πολιτισμού που διαδέχεται στον υπουργικό θώκο τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Αυτό δεν είναι το πρώτο κυβερνητικό πόστο που αναλαμβάνει καθώς διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επί υπουργείας του σημερινού προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Πρώην δήμαρχος Κηφισιάς και ιδιαίτερος γραμματέας του Ευάγγελου Αβέρωφ τη δεκαετία του '90 ο Κώστας Τασούλας τάχθηκε σταθερά στο πλευρό του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Μάλιστα στην κούρσα της διαδοχής του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έχει αφήσει εποχή η επιστολή προς τη Ντόρα Μπακογιάννη στην οποία της εξηγούσε την απόφασή του να στηρίξει τον μετέπειτα αρχηγό του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά.

Με την τοποθέτησή του στο υπ. Πολιτισμού ο κ. Τασούλας φαίνεται ότι ξεπερνά τον προσωπικό του «πολιτικό χειμώνα» στον οποίο βρέθηκε την εποχή που ήταν γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά την ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο που οδήγησε σε διαρροές και τελικά πογκρομ διαγραφών βουλευτών της ΝΔ καθώς του χρεώθηκαν λάθος χειρισμοί.

Ο Κώστας Τασούλας για τον οποίο έχουν να λένε ότι διαθέτει φλεγματικό χιούμορ είναι παντρεμένος με τη Φανή Σταθοπούλου, έχει ένα γιο και μια κόρη.
Από το Blogger.