google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γιατί αποχώρησαν από τη συν. τύπου που έδινε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου δημοσιογράφοι; - epiruschannel.gr

Γιατί αποχώρησαν από τη συν. τύπου που έδινε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου δημοσιογράφοι;


Σαν να είναι τσιφλίκι του η Περιφέρεια Ηπείρου πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης επιτέθηκε στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες μαζί με τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ Χρ. Γρίβα πήγαν στο γραφείο του για να διαμαρτυρηθούν.
Εκείνη την ώρα είχε ξεκινήσει η προγραμματισμένη για τις 12 η ώρα συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη κι ενώ το θέμα θα μπορούσε να λυθεί με μία απλή συνεννόηση, ο Περιφερειάρχης σαν ταύρος εν υαλοπωλείο επέλεξε να σηκωθεί από το γραφείο του, να τρέξει προς την πόρτα και κυριολεκτικά να πέσει επάνω στον κ. Γρίβα απωθώντας τον προς τα έξω και τραυματίζοντάς τον ελαφρά .
Ο κ. Γρίβας έπεσε κάτω, ενώ ο περιφερειάρχης συνέχισε να απωθεί τις καθαρίστριες που βρίσκονταν πίσω από τον πρόεδρο του νομαρχιακού τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ. Επικράτησε ένταση και στη συνέχεια οι καθαρίστριες αποχώρησαν. Σκοπός τους ήταν να απλώσουν πανό διαμαρτυρίας χωρίς να διακόψουν τη συνέντευξη.
Προηγουμένως οι καθαρίστριες είχαν συναντηθεί με τη βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου στο γραφείο της ζητώντας της παρέμβαση για την υπόθεσή τους.
Το Pamvotis Press αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθεστωτική συμπεριφορά του κ. Καχριμάνη από τη συνέντευξη τύπου. Το ίδιο έπραξε και η εφημερίδα «Ηπειρωτικός Αγών» .
Γιώργος Παπαχριστοδούλου

Από το Blogger.