google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνελήφθη 23χρονος Αλβανός για κλοπή μοτοσικλετών στην Ηγουμενίτσα, τις πούλαγε στη χώρα του για ανταλλακτικά - epiruschannel.gr

Συνελήφθη 23χρονος Αλβανός για κλοπή μοτοσικλετών στην Ηγουμενίτσα, τις πούλαγε στη χώρα του για ανταλλακτικά



Συνελήφθη, χθες (19-06-2014) στη θέση  Στροβίλι  της Σαγιάδας Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας,    κατηγορούμενος για κλοπή δικύκλων μοτοσικλετών από την περιοχή της Ηγουμενίτσας, με σκοπό τη μεταπώλησή τους στην Αλβανία.
Αναλυτικότερα, χθες τα ξημερώματα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, εντοπίστηκε, ο 23χρονος καθώς και δύο συνεργοί του, να επιβαίνουν σε τρεις δίκυκλες μοτοσικλέτες, τις οποίες είχαν κλέψει νωρίτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας.
Σε σήμα στάσης των αστυνομικών, οι οδηγοί δεν υπάκουσαν και ανέπτυξαν ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 23χρονος ενώ οι άλλοι δύο δράστες, διέφυγαν πεζή προς το αλβανικό έδαφος, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι.
Οι κλεμμένες μοτοσικλέτες αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους ενώ   εξιχνιάστηκαν και άλλες τέσσερις κλοπές μοτοσικλετών που διαπράχθηκαν από τους δράστες, κατά το τελευταίο πεντάμηνο, στην περιοχή της Ηγουμενίτσας.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, εξακριβώθηκε επίσης ότι οι δράστες ήταν ενταγμένοι σε εγκληματική ομάδα, μέλη της οποίας είχαν συλληφθεί για κλοπές δικύκλων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας. (σχετικά τα από 07.12.2013 και 16.12.2013 Δελτία Τύπου μας)

Ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Από το Blogger.