google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αντί το Ευαγγέλιο κρατούσε iPad ο παπάς του Καθεδρικού - epiruschannel.gr

Αντί το Ευαγγέλιο κρατούσε iPad ο παπάς του Καθεδρικού

Εκπληκτοι οι ομογενείς που εκκλησιάστηκαν στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, στο Μανχάταν, είδαν στο ιερό τοποθετημένο ένα iPad και άφωνοι αντιλήφθηκαν πως ο προϊστάμενος της εκκλησίας διάβαζε από το δημιούργημα της Apple ύμνους της Αγίας Τρίτης. Η έκπληξη έφερε τάσεις …λιποθυμίας, όταν αντί του Ευαγγελίου, ο ιερέας κρατούσε το ιPad και μπροστά στο ιερό, όταν διάβαζε τα ευαγγέλια της Μεγάλης Τρίτης.
Οι πιστοί έβλεπαν ο ένας τον άλλο μή πιστεύοντας τα όσα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια τους, αν και μερικοί που εκκλησιάζονται συχνά, έχουν ξαναδεί το επίμαχο iPad και στις λειτουργίες. Ο εν λόγω ιερέας δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Καθεδρικό Ναό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής και πληροφορήθηκαμε ότι έχει ήδη αποφασιστεί η αντικατάστασή του. Πέρυσι, o ιερέας του Καθεδρικού Ναού προκάλεσε ξανά όταν απαίτησε να ποτίσει με …ξύδι τα παιδιά του νηπιαγωγείου, προφανώς στο πλαίσιο εκμάθησης της …χριστιανικής θρησκείας.
ΜΙΧ. ΙΓΝ.

Από το Blogger.