google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διαγωνισμός κήπων και μπαλκονιών από το Δήμο Άρτας - epiruschannel.gr

Διαγωνισμός κήπων και μπαλκονιών από το Δήμο Άρτας

Ο Δήμος Αρταίων θα πραγματοποιήσει και  φέτος τον ετήσιο διαγωνισμό κήπων και μπαλκονιών. Ο  διαγωνισμός έχει στόχο την ανάδειξη και βράβευση του καλύτερα διαμορφωμένου με φυτά και λουλούδια μπαλκονιού και  του καλύτερου κήπου για το 2014. Απευθύνεται σε όλους τους δημότες που αγαπούν και φροντίζουν τα φυτά του μπαλκονιού τους ή του κήπου τους και θεωρούν ότι οι προσπάθειές τους αξίζουν επιβράβευση. Από φέτος καθιερώνονται δυο βραβεία:
1.     Βραβείο για το καλύτερο μπαλκόνι
2.     Βραβείο για τον καλύτερο κήπο
  Τα κριτήρια αξιολόγησης θα είναι:
1.     Επιλογή  και συνδυασμός του φυτικού υλικού (καταλληλότητα μεταξύ φυτών και σχέση φυτών-χώρου)
2.     Αρχιτεκτονική διάταξη και πρωτοτυπία συνθέσεων
3.     Υγεία και ευρωστία των φυτών
4.     Συντήρηση και  αρδευτικό σύστημα
  Για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στο  Τμήμα Πρασίνου στον δεύτερο όροφο του Δημαρχείου ή τηλεφωνείστε στο 26813 62247.      
    Επίσης μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες  και να δηλώσετε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας στο e-mailgreen@arta.gr                                   αναφέροντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και Δ/νση για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Η προθεσμία συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 2 Μαίου. Η αξιολόγηση θα γίνει από επιτροπή αποτελούμενη από υπαλλήλους του τμήματος Πρασίνου και του ΤΕΙ Ηπείρου.
  Η βράβευση του νικητή θα γίνει στις 5 Ιουνίου στην πλατεία Κιλκίς στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Αρταίων για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

  Θα  μοιραστούν δώρα στους νικητές, σε όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αλλά και στους παραβρισκόμενους στην εκδήλωση.
Από το Blogger.