google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αλβανία: Δεν επέτρεψαν την είσοδο σε παιδιά του Καράτε - epiruschannel.gr

Αλβανία: Δεν επέτρεψαν την είσοδο σε παιδιά του Καράτε

Σε νέα πρόκληση προχώρησαν οι Αλβανοί. Συγκεκριμένα λεωφορείο με 30 παιδιά του ελληνικού αθλητισμού «Καράτε», αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω από την Κακαβιά, αφού οι αλβανικές αρχές δεν επέτρεψαν σε 10 παιδιά τη διέλευσή τους από τον μεθοριακό σταθμό, για «λόγους τεκμηρίωσης».

Συγκεκριμένα ορισμένοι Έλληνες αθλητές που ταξίδευαν με λεωφορείο στην Αλβανία μπλοκαρίστηκαν στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς από τους Αλβανούς αστυνομικούς που ισχυρίστηκαν ότι δεν διέθεταν κανένα στοιχείο αναγνώρισης τους, παρά το γεγονός ότι είχαν βγάλει άδεια εισόδου.
Ο πρόεδρος της αλβανικής Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο , δήλωσε ότι δεν επετράπη η διέλευση των αλβανικών συνόρων σε 25 αθλητές ηλικίας  ...6 έως 12 ετών από την Ελλάδα!
Ο πρόεδρος του αλαβνικού Τάεκβοντό Φατμίρ Μπαρντχόσι δήλωσε ότι «Παρέμειναν περίπου πέντε ώρες στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς. Τα παιδιά έπρεπε να πάνε στο Δυρράχιο να διαγωνιστούν . Η αλβανική αστυνομία μου είπε ότι  δεν υπάρχουν διαβατήρια για τα παιδιά, ούτε δελτία ταυτότητας και πιστοποιητικά. Από το σύνολο των 130 ατόμων, δεν επετράπη μόνο η είσοδος στα παιδιά».
Η αστυνομική διεύθυνση Αργυροκάστρου σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι στο λεωφορείο που ταξίδευαν περίπου 30 άτομα, οκτώ αθλητές και δύο άλλα άτομα που συνόδευαν τους ανήλικες δεν επετράπη η είσοδός τους στην Αλβανία γιατί δεν είχαν μαζί τους δελτία ταυτότητας.
Από το Blogger.