Φήμες ότι η Χίλαρι Κλίντον θα κατέβει για δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Φήμες ότι η Χίλαρι Κλίντον θα κατέβει για δήμαρχος της Νέας ΥόρκηςΣε σταθμούς λεωφορείων αλλά και του μετρό έκαναν την εμφάνισή τους αφίσες προεκλογικού περιεχομένου, με το σύνθημα: «Χίλαρι για δήμαρχος» 

Η Χίλαρι θα κατέβει για δήμαρχος της Νέας Υόρκης; Ποιος είπε ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα αποσυρθεί από τα κοινά; 

Σε σταθμούς λεωφορείων αλλά και του μετρό της Νέας Υόρκης, τις τελευταίες μέρες έκαναν την εμφάνισή τους αφίσες προεκλογικού περιεχομένου, με το σύνθημα: «Χίλαρι για δήμαρχος». Τυχαίο; Πάντως, οι δημοσκοπήσεις είναι με το μέρος της. 

Η Χίλαρι Κλίντον θα ήταν η νικήτρια στις εκλογές για την δημαρχία της Νέας Υόρκης εξασφαλίζοντας ποσοστό 49% των ψήφων έναντι 30% του απερχόμενου δημάρχου, Μπιλ ντε Μπλάζιο, που ελπίζει στην επανεκλογή του το Νοέμβριο, καταδεικνύει η δημοσκόπηση του Quinnipiac. 

Αντιθέτως, αν η Κλίντον δεν αποφάσιζε να ασχοληθεί εκ νέου με την πολιτική και δεν διεκδικούσε τον δημαρχιακό θώκο του «Μεγάλου Μήλου», ο ντε Μπλάζιο θα επανεκλεγόταν απουσία άλλων υποψηφίων που θα μπορούσε να τον απειλήσουν. 
Από το Blogger.