google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ιατρικό σεμινάριο στα Γιάννινα με διεθνή συμμετοχή - epiruschannel.gr

Ιατρικό σεμινάριο στα Γιάννινα με διεθνή συμμετοχή


Στα Ιωάννινα (ξενοδοχείο Du Lac) στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο με πρακτική άσκηση υπερήχων για Ρευματολόγους. Η πρωτοβουλία διοργάνωσης ανήκει στην Ρευματολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που για δεύτερη φορά οργανώνει στη πόλη των Ιωαννίνων  εντατικό πρόγραμμα  στο τομέα του «ρευματολογικού» υπερήχου με διεθνή συμμετοχή.
Στην εν λόγω διοργάνωση συμμετέχει ενεργά η διεθνούς φήμης επιστημονική εταιρεία «National Foundation of ultrasound guided Hip intra-articular Therapy (ANTIAGE). Το σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και της ομάδας ΜΙΤΟS που επίσης εξειδικεύεται στους υπερήχους μυοσκελετικού εξετάζοντας τη σημασία τους στην καθημέρα ρευματολογική πράξη και ευαισθητοποιώντας έτσι την ρευματολογκή κοινότητα.

Ξένοι και έλληνες προσκεκλημένοι ομιλητές με εξειδίκευση  στον υπέρηχο μυοσκελετικού μέσα από θεωρητικές και πρακτικές παρουσιάσεις θα δώσουν τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε νέους συναδέλφους  σε ένα εντατικό εκπαιδευτικό τριήμερο από την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου (έναρξη 15.30) έως και το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου (λήξη 16.40).
Από το Blogger.